Tämä on Berner

Berner on 135-vuotias suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea.

Työllistimme viime vuonna keskimäärin 495 henkilöä konsernissamme, joista 372 Suomessa, 49 Ruotsissa ja 74 Baltian maissa. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 315,9 miljoonaa euroa, ja liikevoittoa teimme 15,6 miljoonaa euroa.

Kotimaisena perheyrityksenä haluamme kantaa kortemme kekoon suomalaisen yhteiskunnan puolesta. Meille on kunnia-asia investoida ja maksaa veromme Suomen lisäksi kotimarkkinallemme Ruotsiin ja Baltian maihin. Haemme kannattavia kasvumahdollisuuksia myös kotimarkkinamme lähialueilta. Toimimme tiiviissä yhteistyössä yritysasiakkaidemme kanssa ja autamme heitä rakentamaan kestävää ja menestyvää liiketoimintaa.

Pitkä historiamme, vuorovaikutteinen toimintatapamme ja kuluttajien kuunteleminen ovat tehneet meistä suomalaisen arjen asiantuntijoita. Laatu on ollut tuotteidemme tärkein kriteeri jo vuodesta 1883 ja korkeat laatuvaatimukset koskevat niin omaa valmistustamme kuin maailmalta valikoituja tuotteita.