Liiketoiminta-alueet

Valmistamme Heinävedellä useita suomalaisten suosikkituotteita ja maahantuomme laajan valikoiman kansainvälisiä merkkituotteita. Asiakkaina meillä on kuluttajia, yrityksiä ja teollisuutta, julkishallinnon toimijoita sekä maanviljelijöitä.

Laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkkimme ovat olleet kiinteä osa suomalaisten arkea jo vuosikymmenten ajan. Valikoimamme kuluttajille pitää sisällään muun muassa kosmetiikkaa, elintarvikkeita, jalkineita, autonhoidon tuotteita, puutarhatuotteita, kuin perheen pienimmille vauvantarvikkeita.

Myymme tuotteitamme myös suoraan yrityksille ja julkishallinnon toimijoille. Valikoimamme kattaa terveydenhuollon, eläinten hyvinvoinnin, siivousalan ja keittiöhygienian tuotteita ja palveluita.

Toimimme myös maahantuonnin kumppanina aina teollisuudessa käytettäviin raaka-aineisiin, koneisiin ja niiden huoltoon asti. Viemme myös raaka-aineita lähimarkkinoille. Maanviljelijälle olemme taas kasvinsuojelun ja kasvun kumppani.

Monialaisesta tuotevalikoimastamme on vastuussa viisi liiketoimintayksikköä: Kuluttajatuotteet, Agentuuri, Pro, Viljelijän Berner ja Koneet. Liiketoimintojen tukena ovat yhteiset Hallintopalvelut, Osto, Logistiikka ja Tuotekehitys.

Pääkonttorimme, tuotekehitys ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Ruotsissa ja Baltian maissa asiakkaitamme palvelevat tytäryhtiöt Bröderna Berner AB ja Berner Eesti Oü, Berner Latvia SIA sekä UAB Berner Lietuva.