Liiketoiminta-alueet

Koneet

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten konekannan hallintaan jo yli 40 vuoden kokemuksella; myymme, vuokraamme, rahoitamme ja huollamme trukkeja ja kiinteistönhoitokoneita. Lisäksi tarjoamme kattavat varaosa-, huolto- ja kunnossapitopalvelut.

Yhteistyökumppaneidemme jälleenmyyntiverkosto ja huolto kattavat koko Suomen. Myyntimme, huoltomme ja varaosakeskuksemme toimivat Vantaan Viinikkalassa. Tuotemerkkimme ovat tunnettuja; Mitsubishi- ja Combilift-trukit sekä Dulevo-lakaisukoneet.

Toimitusmäärät kasvoivat

Teknisen kaupan piristyminen ja teollisuuden halu investoida koneisiin jatkui edelleen vuonna 2018. Koneiden toimitusmäärämme kasvoivat edellisvuoteen verrattuna. Erityisesti Mitsubishin kotimaiset Järvenpäässä valmistettavat sähkövastapainotrukit menestyivät markkinoilla hyvin. Hytilliset sähkövastapainotrukit ovat kasvattaneet suosiotaan myös ympärivuotisina ulkokoneina.

Päämiehemme Combilift avasi keväällä Irlantiin Monaghaniin modernin 46 500 neliömetrin kokoisen tuotantolaitoksen. Uusi tehdas lisäsi huomattavasti Combiliftin tuotantokapasiteettia tuleville vuosille. Suomesta avajaisiin osallistui asiakkaitamme, lehdistöä ja Berner Koneet -osaston henkilöstöä.