Tuotekehitys ja tuotanto

Tuotantolaitokset

Bernerin tuotantolaitokset sijaitsevat Heinävedellä Itä-Suomessa. Työllistämme tuotantolaitoksilla noin 50 henkilöä ja olemme paikkakunnan suurimpia teollisia työnantajia.

Valmistamme vuosikymmenten kokemuksella kosmetiikka- ja hygieniatuotteita, autonhoitotuotteita, kasvinsuojeluaineita, pesu- ja puhdistusaineita ja etikoita. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat XZ, LV, Herbina, Ainu, Oxygenol, Tummeli, Lasol, Korrek, Heti ja Rajamäen tuoteperhe.

Toiminnallamme on ISO 9001 -laatusertifikaatti, ISO 14001 -ympäristösertifikaatti sekä ISO 22716 -sertifikaatti kosmeettisten tuotteiden ja hygieniatuotteiden valmistukseen ja varastointiin. Haluamme tarjota suomalaisille vain parasta, ja tämän lupauksen edellytyksenä on, että valvomme tuotteidemme laatua aina tuotekehityksestä kuluttajalle saakka.

Annamme Bernerillä suuren arvon sille, että tuotanto säilyy suomalaisissa käsissä ja voimme työllistää suoraan ja välillisesti myös pienemmillä paikkakunnilla.

Vastuullista tuotantoa ja uutuuksia

Aloitimme useiden uutuustuotteiden valmistuksen viime vuonna. Saimme merkittäviä tuotantovolyymia lisänneitä uutuuksia muun muassa lasinpesunesteisiin, nestemäisiin pyykinpesuaineisiin ja kodinpuhdistukseen. Saimme myös XZ:n, Oxygenolin ja Rajamäen tuoteperheisiin uusia tuotteita Heinävedellä valmistettavaksi.

Vuonna 2019 käyttöönotettava Bernerin uusi toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa tehokkaamman ja läpinäkyvämmän toimitusketjun ohjauksen. Heinävedellä saamme uuden järjestelmän myötä tehostettua muun muassa tuotannonsuunnittelu- ja logistiikkaprosessejamme merkittävästi.

Lue lisää ympäristö- ja henkilöstövastuustamme.