Tuotekehitys ja tuotanto

Tuotekehitys

Kotimainen tuotekehitys ja tuotanto ovat vahvuuksiamme, ja uskomme, että myös asiakkaamme arvostavat kotimaista, laadukasta ja vastuullista tuotantoa.

Bernerillä on ollut omaa tuotekehitystä 1950-luvulta lähtien. Tuotekehityksen merkitys on vuosien varrella kasvanut, ja sen tuloksena syntyneitä tuotesarjoja ovat tänään muun muassa XZ-hiustenhoitosarja, LV- ja Herbina-hygieniasarjat, Lasol- ja Korrek-autonhoitosarjat, Heti-puhdistustuotteet kuluttajille ja ammattilaisille sekä Desinfektol- ja LV-desinfektioaineet, ikoninen Tummeli ja Oxygenol-suuhygieniasarja.

Tuotteet kehitetään Helsingin pääkonttorin laboratoriossa ja valmistetaan Heinävedellä tiiviissä yhteistyössä laadunvarmistustiimin kanssa. Bernerin tuotekehityksestä ja tuotteiden laadusta vastaa 20 hengen tiimi. Tuotekehityksemme lähtökohtana on tuoteturvallisuuden varmistaminen.

Tuotekehitys vuonna 2018

Viime vuonna lanseerasimme markkinoille yhteensä 40 uutta oman tuotekehityksemme ja tuotannon tuotetta.

Kehitimme kuluttajille muun muassa uuden siivous- ja pyykinpesuaineiden Heti-tuotesarjan. Se on markkinoiden ensimmäinen tuotesarja, jonka vaikuttavana aineena on ympäristöystävällinen etikka. Tuotteet tulivat saataville päivittäistavarakauppoihin vuoden 2019 alussa. Kehitimme myös luonnollisella käymismenetelmällä valmistetut pastöroimattomat omenaviinietikat.

Hyödynsimme luonnon raaka-aineita tuotteissamme uudella tavalla. Esimerkiksi XZ-hiustenhoitosarjassa uutuuksien keskeisinä ainesosina käytimme herneproteiinia ja kauraa. Lisäsimme myös hammastahnatuotteisiin enemmän kariesta ehkäisevää ksylitolia. Halusimme antaa suomalaiselle ksylitoli-innovaatiolle ansaitsemansa huomion suuhygieniassa.

Jatkoimme vuonna 2017 aloittamaamme yhteistyötä Sulapac Oy:n kanssa innovatiivisten pakkausratkaisujen kehittämiseksi. Pääsimmekin lanseeraamaan vuonna 2018 ensimmäisen tuotteemme, LV All Around Creamin, Sulapacin biohajoavassa pakkauksessa. Jatkamme pakkausinnovaatioiden kehitystyötä myös tulevina vuosina teknologisen kehityksen edetessä pidemmälle.

Lue lisää pakkausten kehitystyöstämme ja raaka-aineistamme ympäristövastuuosiosta.